У Житомирі відкрили Клуб “Вечірня жіноча гімназія” » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відкрили Клуб “Вечірня жіноча гімназія”

Автор: news_maker від 11-10-2012, 12:09, переглядів: 2 132

У Житомирі відкрили Клуб “Вечірня жіноча гімназія”

10 жовтня 2012 року для учениць Житомирського вищого професійного училища відбулося відкриття Клубу “Вечірня жіноча гімназія”, основним завданням діяльності якого є формування високої культури, гармонійного розвитку особистості та творчих здібностей молоді. До участі в діяльності Клубу залучені насамперед дівчата з особливими потребами та із сімей, що потребують соціальної підтримки. В цьому році слухачками Клубу стали 25 дівчат.

На відкритті спеціалісти міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ознайомили слухачок з основними напрямками Програми, за якою будуть відбуватися заняття: “Мистецтво бути привабливою”, “Етикет для дівчат”, “Фолк дизайн”, “Психологія особистості”, “Бути здоровою – це модно”, “Профілактика негативних явищ”, “Заняття відеолекторію”, “Визначні місця рідного краю” тощо.

Сподіваємося, що отримані на заняттях Клубу знання та вміння допоможуть дівчатам у майбутньому стати справжніми Жінками та стануть хорошим підґрунтям для їх щасливого сімейного життя.

У Житомирі відкрили Клуб “Вечірня жіноча гімназія”

У Житомирі відкрили Клуб “Вечірня жіноча гімназія”

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: