Поліція розкрила навмисне вбивство, скоєне в Бердичеві » Новини Житомира
 
 


Поліція розкрила навмисне вбивство, скоєне в Бердичеві

Автор: news_maker від 19-06-2017, 21:04, переглядів: 1 019

Поліція розкрила навмисне вбивство, скоєне в Бердичеві

В березні в Бердичеві на вулиці було знайдено 50-річного чоловіка без свідомості з видимими травмами голови. За два тижні, не приходячи до свідомості, він помер у лікарні. Майже три місяці правоохоронці встановлювали причетних до злочину. В ході слідства з'ясувалося, що це було вбивство, замовником якого виступила 21-річна донька потерпілого. Дівчина навчається в одному з вузів столиці, в грошах потреби не мала, в Бердичів до батька, який жив один в квартирі, навідувалася нечасто, розповів під час брифінгу заступник начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області Валерій Бондар. Того дня вона зателефонувала батькові з Києва і попросила винести на вулицю та передати її знайомому деякі особисті речі. Ця зустріч і стала фатальною для чоловіка. Підозрювана була затримана кілька днів тому і в замовленні вбивства свого батька зізналася, каже Валерій Бондар:
"Донька пояснює, що батько з раннього віку її ображав. Потім, коли вона стала дорослою, мала намір отримати його житло, в чому чоловік періодично відмовляв. Тому вона вигадала таку історію. І так як вона дівчина видна, гламурна, займається в модельному агентстві, вона шляхом обману увійшла в довіру до виконавця і підбила його на злочин".

Виконавцем злочину став 19-річний раніше судимий бердичівлянин, який погодився скоїти напад на чоловіка за 500 доларів. Юнака також затримано. Відносно обох підозрюваних триває кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: