На Житомирщині відсторонено від посади керівника райвідділу Держгеокадастру » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині відсторонено від посади керівника райвідділу Держгеокадастру

Автор: news_maker від 21-06-2017, 19:05, переглядів: 1 178

На Житомирщині відсторонено від посади керівника райвідділу Держгеокадастру

У вівторок, 20 червня 2017 року, за клопотанням слідчого, погодженим із процесуальним керівником, рішенням Корольовського районного суду м. Житомира відсторонено від посади керівника райвідділу Держгеокадастру Житомирської області терміном на два місяці.

Як повідомлялося раніше, чиновника, який вимагав 6600 доларів США від місцевого жителя за позитивне вирішення питання щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення, затримано під час одержання ним першої частини неправомірної вигоди – 3300 доларів США.

Нагадаємо, що ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира посадовцю обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Однак органами досудового слідства на рішення суду першої інстанції подано апеляційну скаргу, в якій наполягається на застосуванні щодо керівника райвідділу Держгеокадастру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України проводить слідче управління ГУНП в області. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: