На Житомирщині у результаті нещасних випадків за добу загинуло двоє дітей » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині у результаті нещасних випадків за добу загинуло двоє дітей

Автор: news_maker від 22-06-2017, 11:02, переглядів: 886

На Житомирщині у результаті нещасних випадків за добу загинуло двоє дітей

21 червня у Коростишівському районі 8-річна дівчинка утопилась у річці, послизнувшись на камені та впавши у воду. У Ружинському районі 17-річний юнак загинув від травм, отриманих після стрибка на ходу з потяга. Ще двоє його 16-річних товаришів після також експерименту – у лікарні.
Близько 19.00 у с. Харитонівці група дітей гралися поблизу річки, переходячи її по камінцях під мостом. Одна з дівчаток, послизнувшись, не втрималась і впала у воду. Друзі намагались її витягти, однак їх сил виявилось замало, а сильна течія віднесла дитину на глибину. Допоки дорослі прибігли на крик про допомогу, дівчинка втопилась.
У Ружинському районі близько 23.00 троє учнів Козятинського профтехучилища стрибнули на ходу з вантажного потяга. Хлопці, за годину до цього сховавшись у вагоні, їхали з Вінницької області, за їх словами, «погуляти». На пункті «Білосілля», поблизу с. Першотравневого, по-чергово вистрибували на залізничну платформу. Останній на неї не потрапив і злетів на камінне покриття, що заросло травою та чагарником. Від отриманих травм загинув на місці. У двох інших, попередньо, діагностовано забої, закриті черепно-мозкові травми та струси головного мозку. Нині вони у лікарні.

В обох випадках тривають перевірки обставин та причин трагедій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: