У Житомирі горів житловий будинок на 5 квартир » Новини Житомира
 
 


У Житомирі горів житловий будинок на 5 квартир

Автор: news_maker від 23-06-2017, 12:43, переглядів: 951

У Житомирі горів житловий будинок на 5 квартир

23 червня о 02:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на 5 господарів в м. Житомир. На місце події направлено 2 відділення рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю з’ясовано, що вогнем охоплено дах над однією з квартир, дві кімнати та кухня. Полум’я почало поширюватися на дах суміжної квартири. До приїзду вогнеборців сусіди розбудили та вивели на свіже повітря 30-річного сина власниці.

Зусилля рятувальників одночасно були зосередженні на відбиття вогню від інших квартир та ліквідацію пожежі. На допомогу їм було направлено ще одне відділення бійців ДСНС частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону Управління.

О 02:44 пожежу вдалося локалізувати, о 04:22 – ліквідувати. Рятувальники не допустили розповсюдження полум’я на інші 2 приміщення квартири та у бік ще чотирьох суміжних помешкань. Вогнем знищено 60 кв.м покрівлі та домашнє майно.

На місці надзвичайної події працювало 15 чоловік особового складу та 3 пожежні автомобілі. Причина пожежі наразі встановлюються правоохоронцями.

У Житомирі горів житловий будинок на 5 квартир
У Житомирі горів житловий будинок на 5 квартир

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: