На Житомирщині закінчено розслідування справи щодо одержання двома правоохоронцями хабара » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині закінчено розслідування справи щодо одержання двома правоохоронцями хабара

Автор: news_maker від 26-06-2017, 19:32, переглядів: 1 094

На Житомирщині закінчено розслідування справи щодо одержання двома правоохоронцями хабара

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання працівниками правоохоронного органу неправомірної вигоди, за ч. 3 ст. 368 КК України.
Як повідомлялося раніше, заступник начальника та старший інспектор одного із відділів регіонального підрозділу Нацполіції вимагали від жителя області неправомірну вигоду у виді однієї тисячі доларів США за сприяння у не притягненні його до кримінальної відповідальності за скоєний злочин.
Під час одержання зазначеної суми обох затримано слідчими слідчого відділу прокуратури області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.
На даний час особи звільнені із займаних посад.
У понеділок, 26 червня 2017 року, обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.
Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: