У Житомирі на вихідних проходили Дні польської культури » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на вихідних проходили Дні польської культури

Автор: news_maker від 15-10-2012, 13:51, переглядів: 2 021

У Житомирі на вихідних проходили Дні польської культури

12-14 жовтня у Житомирі проходили Дні польської культури. На запрошення міської ради у Житомир завітали ансамбль пісні і танцю "Вісла" з м. Плоцьк (Польща), а також польська делегація.

13 жовтня 2012 року, в обласній філармонії відбувся XVIIІ Міжнародний фестиваль польської культури "Веселка Полісся", виставки про життя і творчість М.А. Скорульського, який відвідали також Житомирський міський голова Володимир Дебой, секретар міської ради Наталія Леонченко, заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко.

"Приємно, що XVIIІ Міжнародний фестиваль польської культури ми знову ж проводимо у Житомирі. Наше місто багатонаціональне. Тут сьогодні у єдності й злагоді проживає велика польська громада, яка продовжує і підтримує свої традиції. Дні польської культури у Житомирі – це ще один вагомий крок для дружби, єднання народів. Ми сьогодні раді вітати творчий колектив "Вісла" та гостей, які приїхали до Житомира із міста-побратима Плоцька", – сказав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

За активну громадську діяльність, спрямовану на збереження і розвиток польсько-української культури, вагомий особистий внесок у розвиток міжнародних відносин міський голова Володимир Дебой та заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко вручили грамоти активним польсько-українським діячам.

На завершення V Днів польської культури відбувся концерт Державного ансамблю пісні і танцю "Плоцьк".

У Житомирі на вихідних проходили Дні польської культури

У Житомирі на вихідних проходили Дні польської культури

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: