Житомирські парки планують розбити на декілька зон відпочинку » Новини Житомира
 
 


Житомирські парки планують розбити на декілька зон відпочинку

Автор: news_maker від 29-06-2017, 17:33, переглядів: 1 202

Житомирські парки планують розбити на декілька зон відпочинку

Житомирські парки давно потрібно розбити на декілька зон відпочинку: прогулянкові, дитячі, спортивні, місця харчування та інші.

Про це Житомирський міський голова сказав на нараді з розвитку міських парків.

«Нам потрібно визначитися як ми будемо розвивати території наших двох парків – ім. Гагаріна та Гідропарк. Для прикладу, парк Гагаріна ділиться на декілька зон. Потрібно пропрацювати кожну зону і визначити, яким чином вона буде використана. Якщо взяти Бульвар, то це зона по якій гуляють житомиряни та мами з візочками. Там має бути вільна територія, щоб людей не хапали за руки продавці різних дрібниць. Це має бути прогулянкова територія з лавочками біля фонтанів. Також є зона, де розташовані атракціони. Ця зона може стати дитячою. У такому разі, там не має бути активної зони для дорослих. Також потрібно розуміти, як нам використовувати зону, де розташований літній майданчик «клітка», та де ми розмістимо локацію з громадським харчуванням. Те ж саме стосується і Гідропарку», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Міський голова дав доручення директору КП «Парк» Світлані Ольшанській розробити концепцію парків впродовж декількох тижнів. Найближчим часом у Facebook буде створена сторінка для загального обговорення та внесення пропозицій з розвитку парків Житомира.

«Ми винесемо свої пропозиції та бачення розвитку парків. Житомиряни доповнять їх. Після цього ми проведемо голосування по цим пропозиціям. Тоді ми зрозуміємо, що житомиряни хочуть бачити у наших парках, та як нам їх розвивати», - наголосив Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: