На Житомирщині поліція розслідує причини спроби самогубства 17-річної дівчини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція розслідує причини спроби самогубства 17-річної дівчини

Автор: news_maker від 3-07-2017, 18:07, переглядів: 904

На Житомирщині поліція розслідує причини спроби самогубства 17-річної дівчини

Подія трапилася 2 липня в одному із сіл Новоград-Волинського району. Неповнолітня місцева жителька стрибнула з даху двоповерхової будівлі й з отриманими травмами була госпіталізована. У рамках кримінального провадження поліція перевіряє інформацію про участь дівчини у групі типу «Синій кит» у соцмережах.
Увечері 2 липня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 17-річної жительки одного із сіл з травмами у вигляді перелому щелепи та забою коліна.
Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що дівчина намагалися покінчити життя самогубством, стрибнувши з даху двоповерхової будівлі у селі.
Про постраждалу відомо, що вона виховується у сім’ї матір’ю та вітчимом. На даний час ніде не навчається і не працює. Кілька років тому вона вже намагалася скоїти суїцид, порізавши вени.
Зі слів рідних, дівчина могла брати участі у групі типу «Синього кита» у соцмережах. Нині ця інформація перевіряється правоохоронцями у рамках розпочатого за фактом доведення до самогубства (ч.3 ст.120 ККУ) кримінального провадження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: