У податковій на повну запрацювала система, яка дозволяє упереджувати реєстрацію ризикових накладних » Новини Житомира
 
 


У податковій на повну запрацювала система, яка дозволяє упереджувати реєстрацію ризикових накладних

Автор: news_maker від 4-07-2017, 15:17, переглядів: 931

У податковій на повну запрацювала система, яка дозволяє упереджувати реєстрацію ризикових накладних

З першого липня податковою запроваджено систему автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних та коригування критеріям оцінки ступеня ризиків. Про це повідомила Тетяна Єфременко – начальник Управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління Фіскальної служби в області.
"Дія цієї система спрямована на те, щоб упередити реєстрацію ризикових накладних, які направлені на те, щоб безпідставно сформувати податковий кредит. Коли ця система запрацює у повному режимі, то ми ще на етапі реєстрації матимемо можливість зупинити на етапі формування безпідставний податковий кредит".

Також запровадження системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних має сприяти збільшенню надходжень до бюджету та детінізації економіки на Житомирщині.
Відзначимо, що у тестовому режимі ця система працювала на Житомирщині впродовж другого кварталу. За цей час податківці за допомогою моніторингу виявили непоодинокі факти порушення українського законодавства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: