Житомирщина добре впоралася з підготовкою до опалювального сезону » Новини Житомира
 
 


Житомирщина добре впоралася з підготовкою до опалювального сезону

Автор: news_maker від 15-10-2012, 20:38, переглядів: 2 088

Житомирщина добре впоралася з підготовкою до опалювального сезону

15 жовтня в Україні офіційно розпочався опалювальний сезон. З якими показниками в нього вступили області держави, які наявні проблеми та що потрібно для їх вирішення, обговорили під час розширеного селекторного засідання комісії щодо готовності до роботи в умовах опалювального сезону 2012–2013 років.
Провів засідання Міністр регіонального розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, який подякував керівникам відомств, регіонів та міст за здійснену роботу, за вирішення проблем, озвучених під час попереднього засідання комісії.
Міністр наголосив, що 15 жовтня – це не остаточний показник, сигналом до початку опалювального сезону є температура повітря. У зв’язку з цим у деяких областях та на деяких об’єктах соціальної інфраструктури опалення було ввімкнене вже 10-11 жовтня. Надалі синоптики прогнозують підвищення температурного показника. Анатолій Близнюк звернувся до учасників засідання з проханням не розслаблятися: «Ми повинні бути готовими одразу надати тепло, коли погода піде на мінус», – сказав Міністр.
Зі слів Анатолія Близнюка, Житомирщина добре справилася з підготовкою до опалювального сезону. Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко повідомив: «На 99% енергетична галузь області готова до подачі тепла, проте є деякі проблеми по окремих об’єктах». Зокрема, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський доповів про те, що в закладах освіти проблеми вирішуються і будуть ліквідовані найближчим часом.
Заступник Житомирського міського голови Микола Боровець повідомив, що соціальна інфраструктура обласного центру готова на 100%. 25 жовтня до домівок житомирян буде подано гаряче водопостачання.
Микола Олещенко навів присутнім дані метеорологів, які свідчать, що протягом поточного тижня температурний показник досягне +17 градусів, тобто у працівників житлово-комунального господарства буде час владнати існуючі проблеми.

Житомирщина добре впоралася з підготовкою до опалювального сезону

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: