На Житомирщині телефонні шахраї представляються працівниками ОДА та пропонують перерахувати гроші » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині телефонні шахраї представляються працівниками ОДА та пропонують перерахувати гроші

Автор: news_maker від 5-07-2017, 11:23, переглядів: 735

На Житомирщині телефонні шахраї представляються працівниками ОДА та пропонують перерахувати гроші

4 липня до поліції звернулося керівництво Житомирської обласної державної адміністрації із повідомленням про шахрайські дії, що вчиняють невідомі, використовуючи статус держслужбовців. Правоохоронці попереджають підприємців: не вірте незнайомцям, які по телефону називають себе представниками ОДА та пропонують перерахувати гроші на будь-які благодійні організації.

Подібні ситуації виникли 3-4 липня з кількома підприємствами області. Їх очільники вчасно звернулись до керівництва облдержадміністрації щодо перевірки та уточнення інформації і таким чином уникли ошуканства. Водночас підприємці розповіли, що пропозиція надійшла у телефоному режимі від особи, яка назвалась представником держустанови.

- Ніяких подібних акцій ні Житомирська обласна держадміністрація, ні будь-хто з її керівництва не проводить, - підкреслив т.в.о. голови ОДА Ярослав Лагута. - Не вірте шахраям і у разі виникнення подібної ситуації відразу звертайтесь до поліції.

Нині правоохоронці перевіряють отриману інформацію щодо адресатів благодійної допомоги та встановлюють особи «благочинців», які вимагають у підприємців кошти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: