У Бердичеві поліцейські затримали торговця амфетаміном » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські затримали торговця амфетаміном

Автор: news_maker від 5-07-2017, 12:58, переглядів: 1 042

У Бердичеві поліцейські затримали торговця амфетаміном

4 липня у м. Бердичеві у результаті спільних заходів працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та місцевого відділу поліції затримали чоловіка із повною сумкою розфасованого у пакунки психотропного порошку. Триває досудове розслідування.
– Викриття затриманого у торгівлі психотропним засобом передбачало проведення кількаетапних заходів, під час яких оперативники ретельно документували протиправну діяльність 42-річного бердичівлянина у рамках кримінального провадження. Сам фігурант раніше неодноразово судимий за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, - розповів начальник Управління протидії наркозлочинності Олексій Душейко.

Відтак, у ході досудового розслідування було з’ясовано, що чоловік розповсюджував психотропну речовину через визначене коло осіб, які тримали з ним телефонний зв'язок.
Перевіряючи інформацію про чергову зустріч торговця із потенційними клієнтами, оперативники зупинили його на одній із вулиць райцентру. У ході поверхневого огляду у нього виявили 34 згортки із фольги, в які було розфасовано білу порошкоподібну речовину загальною вагою близько 20 грамів.

За попередніми висновками експертів, які прибули у складі слідчо-оперативної групи місцевого відділку поліції, вилучене є психотропною речовиною амфетаміном. Нині порошок направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Підозрюваного у торгівлі психотропом затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ триває. Поліція встановлює канали надходження амфетаміну.
За збут психотропних засобів чоловіку може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі.

У Бердичеві поліцейські затримали торговця амфетаміном

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: