Житомиряни успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед школярів » Новини Житомира
 
 


Житомиряни успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед школярів

Автор: news_maker від 6-07-2017, 18:50, переглядів: 1 024

Житомиряни успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед школярів

Збірна команда Житомирської області зі спортивної аеробіки, в склад якої входять вихованці ЖДЮСШ « Авангард» та ЖОДЮСШ «Юність» повернулись з Чемпіонату України серед школярів, який проходив 29.06-02.07.2017 року в м. Бердянську. Серед наймолодших спортсменів в «індивідуальних вправах» ( 2010 р. н.) першою стала Деркач Софія, дівчата (2009 р. н.) ІІ місце посіла Шейко Ніколь; у віковій категорії (2008 р. н.) чемпіонкою стала Мелешко Віолетта; (2006 р. н.) срібло завоювала Білоножко Марія.
В категорії «Діти -трійки» перше та друге місця, відповідно, зайняли: Фесько Дар’я, Захарчук Дар’я, Терехова Юлія та Шейко Ніколь, Денисенко Катерина , Деркач Софія.
Серед «пар» третіми стали Магалецький Єгор , Терещенко Анна.
Гаврушкевич Олександр став срібним призером в категорії «кадети - індивідуальні вправи», також Олександр разом з Омелянчук Софією завоювали срібло серед «пар».
Першими в категорії «кадети» стала трійка в складі Недзведської Євгенії, Юрковською Крістіни та Демчук Вікторії.
Перше місце серед «груп» посіли: Муляр Софія, Данилюк Ольга, Басова Яна, Д’яченко Аліса та Кальніцька Ганна. Цей склад та Безверха Дар’я стали другими у виді програми аероденс.
Наші юніори Шелест Ілона, Сердюк Анастасія, Словінська Анастасія, Журавська Вікторія привезли бронзу в категорії «групи» та разом з Данилюк Марією стали срібними призерами чемпіонату України серед школярів в аероденсі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: