Кандидат у народні депутати підкуповує виборців свого округу контрафактною горілкою » Новини Житомира
 
 


Кандидат у народні депутати підкуповує виборців свого округу контрафактною горілкою

Автор: news_maker від 16-10-2012, 15:44, переглядів: 2 376

Кандидат у народні депутати підкуповує виборців свого округу контрафактною горілкою

Починаючи з середини серпня у селах Бердичівського району та інших районах 63-го виборчого округу після зустрічей із кандидатом у народні депутати України Миколою Петренко, населенню безкоштовно розливають горілку. Завозили її у 5-літрових баклажках і розливали усім бажаючим. Найбільш кричущий факт відбувся в селі Корнин (Житомирська область, Попільнянський район), де у серпні за один день було розлито стільки горілки, що третина села ходила п’яна.

У середині вересня велику кількість безакцизної горілки завезли в смт. Попільню і сховали її у приміщені будинку культури та кількох гаражах. Людям, які розвантажували горілку видали по 3 пляшки, щоб вони мовчали. Проте інформація все одно «пішла» по населенню. Горілку потім почали роздавати. Була заява в міліцію, були з їхнього боку навіть якісь рухи, однак через кілька днів міліцію перестав цікавити цей процес. По чуткам, начальнику міліції подзвонили від губернатора Житомирщини Сергія Рижука і погрожували, щоб він цим не займався.

Адреса одного зі складів горілки: смт.Попільня, вул. Горького 22-а, зліва приміщення.

Село Мирославка (Бердичівський район) вулиця Молодіжна, 282.

В Бердичеві горілка знаходиться в будинку районної адміністрації. На минулих вихідних її роздавали по гуртожиткам із проханням підтримати Петренка (Кажуть, беріть, пийте, святкуйте, це від Петренка, він класний мужик). На позаминулому тижні Петренко влаштував безкоштовну «попойку» в закладі громадського харчування «Три толстяка» в місті Бердичів. Час від часу у Бердичеві ситуативно з’являється інформація, що кудись завезли ящик горілки «Златогор» і роздали її.»

Вчора я звернувся з даною інформацією в Головне управління податкової міліції у Житомирській області. Там мені відповіли, що ще місяць тому група жителів Бердичева зверталась із заявою на пана Петренка і його людей. Працівники податкової перевірили всі приміщення районної адміністрації, а також приміщення штабу госп. Петренко і ніякої контрафактної горілки не знайшли. Так, як про проведенням перевірки податкова зобов'язана попереджати, ясно, що вся горілка була захована.

Також вчора людьми Петренка було скоєно напад на активіста Коваленко Костянтина, який збирає та поширює інформацію про те, що Петренко підкуповує виборців контрафактної горілкою (без акцизних марок). Костянтина затягли в машину і після погроз про розправу були кілька разів нанесені удари в живіт.

Таким чином, ЖОГО «Тверезий Житомир» та представниками громадськості Бердичева було прийнято рішення завтра 17 жовтня у 15:00 провести акцію-пікет перед Бердичівської районної адміністрацією, а також показово вилити в унітаз горілку «Златогор» перед входом у виборчий штаб Петренка.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: