За фактами незаконного видобування бурштину на Житомирщині цього року відкрито 62 кримінальні справи » Новини Житомира
 
 


За фактами незаконного видобування бурштину на Житомирщині цього року відкрито 62 кримінальні справи

Автор: news_maker від 13-07-2017, 16:57, переглядів: 941

За фактами незаконного видобування бурштину на Житомирщині цього року відкрито 62 кримінальні справи

Розслідування у 24-х з них вже завершені, і ці справи передані до суду для розгляду по суті. Про це повідомляють з прес-служби обласної прокуратури. У рамках кримінальних проваджень правоохоронцями було вилучено 12 транспортних засобів та 28 мотопомп, які використовували правопорушники під час видобутку. У "чорних" старателів та їхніх спільників, які займалися незаконними оборудками виявлено та вилучено 700 кілограмів бурштину.
Також вилучено 2400 доларів та 32 тисячі гривень. Ці гроші були використані для скуповування незаконно добутого коштовного каміння.
Для боротьби з незаконним промислом, скуповуванням, перевезенням бурштину та забезпечення громадської безпеки в районах його протиправного видобування на Житомирщині було задіяно більше півтори сотні правоохоронців. Це представники Головного управління Нацполіції області, роти поліції особливого призначення та Управління захисту економіки.
Вжитими спільними заходами зменшено масовий видобуток бурштину в Олевському, Овруцькому, Коростенському районах на площі понад 500 гектарів, інформує обласна прокуратура.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: