900 вакансій пропонують шукачам роботи у Житомирі » Новини Житомира
 
 


900 вакансій пропонують шукачам роботи у Житомирі

Автор: news_maker від 13-07-2017, 20:07, переглядів: 1 193

900 вакансій пропонують шукачам роботи у Житомирі

Про них зранку у четвер розповідали перехожим фахівці міського центру зайнятості. На вулиці Київській, 9, біля приміщення Інформаційно-консультаційного пункту традиційно, у четвер спеціалісти проводили виїзний прийом:
"Ми наближаємося до людей, пропонуємо їм вакансії, які є в банку даних центру зайнятості, на сьогоднішній день майже 900 вакансій у Житомирському міському центрі зайнятості є. Роботодавці Житомира і Житомирського району шукають працівників. Тому ми виїжджаємо в центр міста і пропонуємо всім. Підходять люди, цікавляться", – розповіла заступник директора Житомирського міського центру зайнятості Лариса Бойко.

За її словами, кількість вакансій зросла суттєво. При цьому значно зменшилося число офіційно зареєстрованих безробітних. Але продовжує залишатися суттєвим дисбаланс між попитом та пропозицією робочою сили:
"Дисбаланс професійного спрямування, дисбаланс за рівнем заробітної плати. Ті вакансії, які у нас в базі даних, на 60 відсотків це вакансії із зарплатою до чотирьох тисяч гривень, така зарплата шукачів роботи не задовольняє. Звертаються до центру зайнятості і перебувають на обліку 80 відсотків – це люди з вищою освітою, а вакансій більше – для робітників, таких вакансій 60 відсотків: продавці, водії, двірники для ОСББ, підсобні робітники".

Студентам під час літніх канікул пропонують тимчасову роботу в таборах відпочинку, кафе, популярними залишаються пропозиції від різноманітних call-центрів, розповіла заступник директора Житомирського міського центру зайнятості Лариса Бойко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: