Напис "Житомир" при в`їзді зі сторони Києва тепер видно здалеку » Новини Житомира
 
 


Напис "Житомир" при в`їзді зі сторони Києва тепер видно здалеку

Автор: news_maker від 16-10-2012, 21:46, переглядів: 4 178

Напис "Житомир"  при в`їзді зі сторони Києва тепер видно здалеку

З 15 жовтня 2012 року Житомир бачать на великій відстані. У ніч на 16 жовтня, відбулося підключення стелли «Житомир 884» (зі сторони Києва) до освітлення.

На перший запуск освітлення та перевірку якості робіт в’їзного знаку приїхав особисто міський голова Володимир Дебой та провів на місці робочу нараду із депутатами міської ради і працівниками виконавчого комітету.

Ініціатива міського голови тепер втілена: в’їзний знак до Житомира реконструйовано. Спочатку стеллу одягли в граніт, провели благоустрій прилеглої території, а вчора в’їзний знак освітили. Відтак – перше, що бачать житомиряни та гості міста, які їдуть до Житомира зі сторони Києва – гарне, освітлене, гранітне ім’я тисячолітнього міста «Житомир».

Вже у першу ніч після запуску освітлення безліч людей перед в’їздом до Житомира зупинилися, щоб сфотографуватися або ж просто подивитися на красу. Адже тут не лише реконструйовано знак, а й проведено благоустрій прилеглої території, облаштовано зупинку для автомобілів, квіткову клумбу, відремонтовано сходи, встановлено ліхтарі.

Напис "Житомир"  при в`їзді зі сторони Києва тепер видно здалеку

Напис "Житомир"  при в`їзді зі сторони Києва тепер видно здалеку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: