В Попільнянському лісгоспі лісопорушники зрізали 41 дерево сосни » Новини Житомира
 
 


В Попільнянському лісгоспі лісопорушники зрізали 41 дерево сосни

Автор: news_maker від 17-07-2017, 20:59, переглядів: 998

В Попільнянському лісгоспі лісопорушники зрізали 41 дерево сосни

Впродовж п’яти днів лісова охорона державного підприємства "Попільнянське лісове господарство" чатувала на лісопорушників в Корнинському лісництві.
15 липня близько 5 години ранку працівникам лісової охорони вдалося застати нелегальних лісорубів "на гарячому". Останні вдалися до втечі. Однак, одного з них разом із кіньми та возом, завантаженим колодами сосни, було затримано за 800 метрів від приватної пилорами в селі Корнин, повідомляє прес-служба облавного управління лісового та мисливського господарства.
В ході огляду місця події було виявлено, що лісопорушники зрізали 41 дерево сосни звичайної. Більше того, намагаючись приховати сліди злочину, нелегальні лісоруби присипали пеньки землею та попелом, аби ті виглядали як давні. Збитки, заподіяні лісовому господарству, склали 284243,97 грн.
Матеріали справи направлені до правоохоронних органів, триває слідство.
А в Малинському лісгоспі лісова охорона почула звук бензопили в Слобідському лісництві о третій годині ночі. Рейдова бригада оперативно виїхала на місце можливого лісопорушення. Однак зловмисникам, ймовірно попередженим спільниками, вдалося зникнути на автомобілі ЗІЛ-131, завантаженому деревиною дуба.
На місце злочину викликано представників правоохоронних органів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: