В Овручі прокуратура вимагає поновити роботу котельні ОНОВЛЕНО » Новини Житомира
 
 


В Овручі прокуратура вимагає поновити роботу котельні ОНОВЛЕНО

Автор: news_maker від 17-10-2012, 18:35, переглядів: 2 004

В Овручі прокуратура вимагає поновити роботу котельні ОНОВЛЕНО

Міжрайонною прокуратурою в інтересах соціально незахищених громадян до суду подано позовну заяву стосовно дій Овруцької міськради. Комунальне підприємство у порушення вимог Закону України, без згоди усіх співвласників житлових будинків, припинило роботу котельні. Результат ігнорування Закону – відсутність тепла у багатоквартирному будинку.

Згадані кроки міськрадою зроблені у ході впровадження Програми переходу на газове індивідуальне опалення житлового фонду міста.

На сьогодні в місті понад дві сотні квартир все ще залишаються без тепла через відключення їх від централізованого опалення. Відповідне рішення було прийняте Овруцькою міської радою ще в 2009 році.

Представники громадськості міста звернулися до урядовців з вимогою вирішити питання на державному рівні щодо відновлення в Овручі централізованого теплопостачання і надати пільги тим громадянам, яких змусили встановити автономне опалення. Також люди просять Прем'єр-міністра особисто сприяти організації роботи Комісії Генеральної прокуратури по перевірці фактів зриву опалювального сезону на об’єктах соціальної сфери Овруча та інших питань, пов’язаних з професійною діяльністю мера.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: