Житомир вперше прийматиме національний відбірковий турнір з карате » Новини Житомира
 
 


Житомир вперше прийматиме національний відбірковий турнір з карате

Автор: news_maker від 25-07-2017, 21:34, переглядів: 1 103

Житомир вперше прийматиме національний відбірковий турнір з карате

Наприкінці серпня до Житомира з'їдуться десятки спортсменів, аби визначити найсильніших каратистів України в категорії молодь. Турнір з карате в Житомирі вже став традиційним. І якщо попередні два роки він носив характер загальнонаціонального, то в цьому році турнір виходить на міжнародний рівень: заявлена участь представників з республіки Білорусь і з Грузії, запрошені спортсмени з Польщі та Латвії. Також вперше в Житомирі турнір проходитиме в рамках відбіркового – серед молоді 14-20 років. За результатами змагань будуть відібрані найсильніші претенденти до збірної України, які матимуть шанс представити нашу державу в жовтні цього року на Чемпіонаті світу з карате в Іспанії. Спортсмени з Житомирщини також сподіваються потрапити до національної збірної, каже одна з організаторів турніру, керівник житомирського клубу з карате "Додзьо", призерка чемпіонатів Європи та світу, багаторазова чемпіонка України Анна Яцкова:
"Цей рік ми гарно себе показуємо, як правило, ми входимо до п’ятірки і у нас є гарні претенденти на перемогу".

Показати Житомирщину на високому рівні потрібно не лише за майстерністю спортсменів, а й за організацією підготовки національного відбіркового турніру. Основна проблема стосується партнерської підтримки, каже Анна Яцкова:
"Витрати фінансові дуже великі. Щоправда в плані оренди зали, то ми заздалегідь вже домовилися, у нас два дні турнур буде проходити в спорткомплексі ФОК, з цим проблем немає. В плані татамі, електронної бази, судів, які будуть обслуговувати турнір, теж немає проблем, так як в цьому плані нам гарно допомагає Федерація. А ось в плані фінансів на витрати для організаційних моментів, то трохи є проблеми".

Чемпіонат з карате проходитиме 26 та 27 серпня, участь в ньому візьмуть п’ять клубів Житомирщини: клуби "Додзьо", "Будо" і "Саторі" з обласного центру, клуб "Січ" з міста Новограда-Волинського та клуб "Скеля" з Коростеня. В суботу, 26 серпня, змагатимуться діти від 6 до 13 років. А в неділю відбудуться відбіркові змагання серед молоді від 16 до 20 років. Офіційне відкриття турніру також в неділю, 27 серпня, о 13.00 годині.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: