«Кемпінг громадянської освіти» вперше зібрав учасників на Житомирщині » Новини Житомира
 
 


«Кемпінг громадянської освіти» вперше зібрав учасників на Житомирщині

Автор: news_maker від 26-07-2017, 13:41, переглядів: 1 143

«Кемпінг громадянської освіти» вперше зібрав учасників на Житомирщині

Роль, значення та важливість громадянської освіти обговорювали учасники заходу «Кемпінг громадянської освіти», який проходив 22-23 липня у с. Тригір’я Житомирського району.

Про це повідомляє голова правління МГО «Сучасний Формат» Жанна Соловйова.

«Кожен учасник та учасниця кемпінгу підсилили атмосферу заходу, забезпечивши його неповторний колорит. Для нас проведення кемпінгу було свого роду викликом, оскільки попереднього досвіду проведення подібних заходів ми не мали. Неймовірно задоволені тим, що кемпінг вийшов дуже цікавим, емоційним, насиченим обговореннями, дискусіями, практичними тематичними вправами та, водночас, був в міру збалансованим з іншими активностями», – зазначила Жанна Соловйова.

Під час кемпінгу учасники не лише обговорювали громадянську освіту, а й вчилися домовлятися та відстоювати свої позиції щодо принципових питань, приміряли на себе різні соціальні ролі та оговорювали стереотипність дій і рішень.

Також кожен з присутніх мав можливість попрактикуватись у скелелазінні та стрільбі із лука та арбалету. Майстер-класи проводили досвідчені інструктори.

Участь в наметовому містечку взяли викладачі, громадські діячі, бізнесмени, журналісти, представники органів місцевої влади та місцевого самоврядування, ВПО.

Довідково: Ініціатор та організатор кемпінгу – Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки DVV International in Ukraine в рамках проекту «Регіональні голоси – будуємо мости для демократії». Фінансування проекту здійснюється Міністерством закордонних справ Німеччини.

«Кемпінг громадянської освіти» вперше зібрав учасників на Житомирщині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: