Одразу двоє представників Житомира стали переможцями Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Доля" » Новини Житомира
 
 


Одразу двоє представників Житомира стали переможцями Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Доля"

Автор: news_maker від 19-10-2012, 14:35, переглядів: 2 372

Одразу двоє представників Житомира стали переможцями Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Доля"

"Гран-прі" ювілейного ХХ Міжнародного пісенного телефестивалю, який проходив на Київщині, присудили талановитому житомирському співаку Артему Кондратюку. Його визнали найкращим з-поміж 35 попередньо відібраних конкурсантів з Росії, Білорусії та України – студентів вищих навчальних закладів України, адже пісенні змагання проходять саме серед студентської молоді. Члени журі публічно оцінювали виступ кожного конкурсанта, вказуючи на плюси й недоліки, розповів Артем Кондратюк: "Я був за жеребкуванням 11 номером. І до мого виступу я слухав, як вокалістів критикували, робили різні зауваження. Звісно, що почав хвилюватися. Проте коли виступив я – не було жодного зауваження. Журі навпаки давали схвальні відгуки, цікавилися моєю вокальною кар’єрою".

Найвищу нагороду фестивалю Артему Кондратюку вручив засновник і співголова журі, народний артист України Мар’ян Гаденко. Разом із Гран-прі Артем отримав Премію від співзасновника фестивалю – екс-президента України Леоніда Кучми на розвиток власної пісенної творчості.

Ще одним переможцем фестивалю став вокальний ансамбль "Акорд" з Житомирського державного технологічного університету. В своїй номінації колектив здобув 2 премію.

Завдяки співорганізатору фестивалю – телеканалу "Українське телебачення і радіомовлення", перемогу наших земляків побачать у 117 країнах світу.

Для довідки: Міжнародний пісенний фестиваль творчої молоді та студентів "Доля" заснований в 1992 році народним артистом України Мар’яном Гаденком в м. Чернівці. Саме на фестивалі "Доля" отримали крила злету на пісенний Олімп української естради нині народні та заслужені артисти України Ані Лорак, Наталя Бучинська, Ольга Добрянська, Оксана Пекун, гурт "Піккардійська терція".

Одразу двоє представників Житомира стали переможцями Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Доля"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: