На Звягельщині поліція вилучила сумку із боєприпасами » Новини Житомира
 
 


На Звягельщині поліція вилучила сумку із боєприпасами

Автор: news_maker від 26-07-2017, 21:46, переглядів: 1 130

На Звягельщині поліція вилучила сумку із боєприпасами

Про небезпечну знахідку увечері 25 липня до поліції повідомили випадкові перехожі. На місці події працювали фахівці вибухотехнічної служби ГУНП в області та слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Правоохоронці закликають громадян до обережності та негайно повідомляти про виявлені підозрілі речі.
Близько 22 години до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення сумки з боєприпасами неподалік залізничної станції у райцентрі.
На місце події виїхали працівники вибухотехнічної служби ГУНП і слідчо-оперативної групи місцевої поліції. З’ясувалося, що про небезпечну знахідку повідомили випадкові перехожі, які виявили у напівзруйнованій будівлі неподалік залізничної станції сумку і принесли її на зупинку громадського транспорту. Коли ж відкрили її та побачили вміст, зателефонували до поліції.
Відтак доступ до місця знаходження сумки із боєприпасами поліцейські обмежили. Загалом у ноші було виявлено 12 гранат «Ф-1» без підривачів, 5 гранат «РГД-5» та 80 набоїв калібру 7,62 мм до автоматичної зброї.
Нині вилучені боєприпаси направлені на експертне дослідження.
За вказаним фактом розпочато перевірки, у рамках яких з’ясовується походження гранат і набоїв.
Водночас поліцейські закликають громадян до пильності й уважності. У разі виявлення підозрілих предметів, що можуть становити потенційну небезпеку, негайно повідомте про це відповідні служби. За жодних обставин не торкайтеся знахідок, не переміщайте їх і не несіть до своїх домівок. Будь-які необережні дії можуть вартувати вам і оточуючим людям здоров’я і життя.
Окрім того, поліція нагадує про відповідальність: за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді ув’язнення від 3 до 7 років.

На Звягельщині поліція вилучила сумку із боєприпасами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: