Житомирські юні футболісти перемогли іспанський клуб «Осасуна» » Новини Житомира
 
 


Житомирські юні футболісти перемогли іспанський клуб «Осасуна»

Автор: news_maker від 19-10-2012, 15:56, переглядів: 2 372

Житомирські юні футболісти перемогли іспанський клуб «Осасуна»

Днями з іспанського міста Сан-Висенс-дельс-Орс, передмістя Барселони, повернулись з перемогою юні футболісти з м. Житомира. В Іспанії проходив міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу.

У фінальному двобою Кубку серед дитячих команд 2001-2002-тих років народження зустрілись Житомирський дитячий спортивний клуб «Фенікс-Житомир» та іспанський клуб «Осасуна».

З перших хвилин житомиряни взяли ініціативу в свої руки, а точніше ноги, і показали зовсім не дитячий футбол, розігруючи дорослі комбінації і демонструючи низку успішних атак. Житомирські футболісти забили два голи на перших хвилинах матчу і логічно довели гру до феєричної перемоги з рахунком 6:1, виборовши почесний трофей – кубок за перше місце у турнірі.

Вперше за 28 років існування цього міжнародного турніру з футболу українські футболісти увійшли в історію з блискучою перемогою. За 2600 кілометрів від рідного Житомира юні спортсмени довели свою майстерність.

Дійти до фіналу було важко, адже всі команди суперників були дуже гарно фізично підготовлені.

Широкою була географія учасників турніру, в якому взяли участь команди з Німеччини, Хорватії, Румунії, Іспанії, Болгарії та України.

ФК «Фенікс Житомир» – це перша команда з України, що виборола перше місце!

ФК «Фенікс Житомир» – команда добре знана далеко за межами України, де вони неодноразово показували свою професійність та неймовірну волю до перемоги у міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

Клуб існує вже більше трьох років, його вихованцями є близько 100 дітей. За даними Балтійської дитячої футбольної ліги, яка на даний час об’єднує 2700 клубів з 94 країн і враховує результати більше тисячі турнірів, ФК «Фенікс-Житомир» займає у загальному рейтингу 11 місце. Крім того, цього року у травні клуб здобув першість на Кубку Житомирського міського голови з міні-футболу серед 26 команд міста.

Нагороджували житомирських юних спортсменів Міністр спорту Автономної області Каталонія та міський голова міста Сан-Висенс-дельс-Орс.

Вітаємо президента ФК «Фенікс-Житомир» Волинця А.С., тренерів Куделькіна Д.А., Соболевського Р.В., Гвоздя С.П., Загоруйко А.О., весь керівний склад клубу, батьків, а також юних спортсменів з перемогою.
Житомирські юні футболісти перемогли іспанський клуб «Осасуна»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: