Жителі трьох населених пунктів Радомишльського району минулої доби виявили боєприпаси » Новини Житомира
 
 


Жителі трьох населених пунктів Радомишльського району минулої доби виявили боєприпаси

Автор: news_maker від 1-08-2017, 19:23, переглядів: 998

Жителі трьох населених пунктів Радомишльського району минулої доби виявили боєприпаси

1 артснаряд знайдено безпосередньо в районному центрі, а ще по одному поблизу сіл Забілоччя та Чудин. Рятувальники вкотре наголошують, що у разі виявлення підозрілого предмету відразу потрібно повідомити за екстреними номерами "101" або "102". Категорично заборонено торкатися та пересувати підозрілий предмет. Щодо інших надзвичайних подій доби, то рятувальники Житомирщини шість разів виїздили на гасіння пожеж, поінформував фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:
"Зокрема, в с. Малий Дивлин Лугинського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Там вогнем знищено дах. В Бердичеві вогнеборці врятували від знищення безгосподарчу залізобетонну будівлю, а в Коростені – металевий кіоск. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь наразі встановлюють фахівці".

Загальна статистика подій: від жителів області за минулу добу надійшло 11 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 6 пожеж та 3 ДТП. Під дією різних факторів 2 особи загинуло, 6 – травмовано.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: