В Житомирі влада шукає шляхи як ліквідувати нестачу коштів на зарплату медикам » Новини Житомира
 
 


В Житомирі влада шукає шляхи як ліквідувати нестачу коштів на зарплату медикам

Автор: news_maker від 2-08-2017, 15:51, переглядів: 1 014

В Житомирі влада шукає шляхи як ліквідувати нестачу коштів на зарплату медикам

Про це на колегії департаменту фінансів облдержадміністрації сказав директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук. Він наголосив, що проблема дуже серйозна і назвав ситуацію кризовою:
"По охороні здоров'я – кризова ситуація, не вистачає на три місяці на оплату парці. Можливо, можна говорити про невідповідність мережі, можливо, треба робити якісь аналітичні зрізи, дивитися, все-таки, це обласний центр, купа закладів охорони здоров'я обласного рівня, можливо, десь дублюються і ефективно не використовуються мережеві ці речі. Але насправді навіть якби ми всю субвенцію медичну спрямували на виплату заробітної плати, навіть і цього б не вистачило".

Недостатність коштів складає понад 60 мільйонів гривень і в місті вважають, що це виключно борг держави, тому працюють в цьому напрямку саме з центральними органами влади:
"Ми будемо працювати з міністерством охорони здоров'я і це вже робимо, відбулося наближення призначень. Тому що це проблема виключно міністерства охорони здоров'я і що б там не говорив заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк, що "бачили очі, що купляли", то ми, виявляється, винні в цьому. Вибачте, це державна проблема і утворена державними органами, вони мають її вирішити. Коштів, ресурсів вільних в міському бюджеті на даний час немає", – зазначив директор департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: