Житомирська команда «Salsa Dragonboat» виборола титул чемпіонів Європи » Новини Житомира
 
 


Житомирська команда «Salsa Dragonboat» виборола титул чемпіонів Європи

Автор: news_maker від 4-08-2017, 05:53, переглядів: 1 118

Житомирська команда «Salsa Dragonboat» виборола титул чемпіонів Європи

Одну золоту та дві бронзові медалі завоювали житомирські спортсмени на Чемпіонаті Європи з веслування на човнах-драконах, який нещодавно відбувся у місті Дівон –Ле –Бен (Франція).

Титул чемпіонів Європи спортсмени отримали, вигравши гонку в міксі на 2000 метрів. Бронзові медалі «Salsa Dragonboat» виграла в класі «premier open».

У змаганнях на дистанції 2000 м брали участь 13 команд. Житомиряни змагалися зі спортсменами з Німеччини, Угорщини, Росії, Чехії, Нідерландів, Швейцарії, Іспанії та ін.

«Це друга українська золота медаль клубного Чемпіонату Європи завойована за роки незалежності нашої держави. Вперше перемогу Україні принесли львів’яни, а ось зараз - ми», - каже учасник команди «Salsa Dragonboat» Дмитро Мороз, голова Житомирської обласної федерації з веслування на човнах дракон.

Слід зауважити, що це не єдина перемога житомирських веслувальників у 2017 році. На початку липня в Угорщині житомиряни, у складі української збірної, посіли друге командне місце на Чемпіонаті Європи серед національних збірних країн, виборовши 13 комплектів нагород.

Житомирська команда «Salsa Dragonboat» виборола титул чемпіонів Європи

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: