У Бердичеві на "гарячому" спіймали "домушника" » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві на "гарячому" спіймали "домушника"

Автор: news_maker від 4-08-2017, 06:47, переглядів: 1 054

У Бердичеві на "гарячому" спіймали "домушника"

Потенційний злодій не розраховував, що у квартирі, куди він намагався нишком потрапити, знаходиться господар. Затриманого нині перевіряють на причетність до інших квартирних крадіжок у райцентрі.
Уранці 2 серпня до Бердичівського відділу поліції зателефонував житель райцентру який повідомив, що хтось копирсається у замку вхідних дверей до його квартири. Сам господар знаходиться усередині і підозрює, що це може бути зловмисник.
– На місце події для перевірки інформації виїхали працівники сектору реагування поліції і дійсно застали біля дверей помешкання заявника незнайомого чоловіка. На той момент він уже встиг пошкодити серцевину замка, - розповіла начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.
Затриманим виявився раніше судимий 39-річний житель м. Житомира. Зрозумівши, що безнадійно попався, чоловік зізнався, мовляв, збирався обікрасти чужу квартиру.
Під час поверхневого огляду у нього вилучили рукавички та набір спеціальних інструментів, якими зазвичай користуються злодії-«домушники» для зламу замків.

Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У рамках розпочатого за фактом спроби крадіжки (ст.15, ч.3 ст.185 ККУ) кримінального провадження поліція перевіряє його на причетність до інших злодіянь у райцентрі.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: