У Житомирі поліція охорони оперативно затримала грабіжника » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція охорони оперативно затримала грабіжника

Автор: news_maker від 4-08-2017, 15:02, переглядів: 1 564

У Житомирі поліція охорони оперативно затримала грабіжника

Хлопця, який зірвав із житомирянки золотий ланцюжок, поліцейські Управління поліції охорони в Житомирській області швидко ідентифікували та затримали за квартал від місця вчинення злочину.
Близько 22 години 3 серпня зі служби «102» зовнішні наряди отримали повідомлення про грабіж: по вул. Покровській в обласному центрі з шиї місцевої жительки невідомий молодик зірвав золотий ланцюжок з кулоном. Отримавши орієнтування із зовнішніми прикметами зухвальця, поліцейські охорони долучилися до його пошуків.
Уже за чверть години бійці одного з нарядів помітили схожого за описом молодика за квартал від місця вчинення грабежу. При появі правоохоронців хлопець невдало спробував зникнути з їх поля зору, проте був оперативно затриманий. Заявниця упізнала у затриманому свого кривдника.
Молодик, яким виявився житель м. Бердичева, свою причетність до злочину визнав. Нині у рамках розпочатого за фактом грабежу (ч.1 ст.186 ККУ) кримінального провадження поліція перевіряє затриманого на причетність до інших подібних злочинів.
За чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 4 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: