У будинках з 25 жовтня з`явиться централізована гаряча вода? » Новини Житомира
 
 


У будинках з 25 жовтня з`явиться централізована гаряча вода?

Автор: news_maker від 22-10-2012, 20:59, переглядів: 1 625

У будинках з 25 жовтня з`явиться централізована гаряча вода?

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя від 22.10.12 р. №573, забезпечення мешканців централізованим гарячим водопостачанням розпочнеться з 25 жовтня 2012 року.

«З 25 жовтня ми поступово підключатимемо будинки до централізованого гарячого водопостачання. Система гарячого водопостачання, як і опалення, потребує поступового введення в експлуатацію. Якщо у 2010 році було забезпечено 186 будинків гарячим водопостачанням, то за два сезони ми збільшили їх кількість до 245 багатоповерхових будинків. Цей показник ми і надалі збільшуватимемо», – проінформував Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Керівникам управлінь комунального та житлового господарства, охорони здоров’я, освіти, культури міської ради, керівникам комунальних підприємств, КВЖРЕП №1,3,5,6,8,9,11,13,14-16, ПП «ВЖРЕП № 4», ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир», ЖБК №1, №2, «Космос», «Полісся», ОСББ, відомчих житлово-експлуатаційних організацій забезпечити технічну можливість інженерних мереж для подачі споживачам гарячої води, – йдеться у документі.

Як і в минулих роках, централізоване гаряче водопостачання здійснюватиметься відповідно до графіку вранці та увечері:
У будинках з 25 жовтня з`явиться централізована гаряча вода?

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: