Прокуратура через суди повернула до державної власності хлібоприймальне підприємство » Новини Житомира
 
 


Прокуратура через суди повернула до державної власності хлібоприймальне підприємство

Автор: news_maker від 8-08-2017, 14:10, переглядів: 1 179

Прокуратура через суди повернула до державної власності хлібоприймальне підприємство

За послідовної, принципової позиції прокуратури Житомирської області захищено інтереси держави у сфері використання нерухомого майна площею понад 11 тис м. кв.
Установлено, що виконкомом Бровківської сільської ради Андрушівського району неправомірно, у порушення вимог Закону України «Про управління об’єктами державної власності», надано публічному акціонерному товариству дозвіл на оформлення права приватної власності на майновий комплекс, який перебував у державній власності.
Органами прокуратури, в інтересах Міністерства аграрної політики та продовольства України, з метою повернення майна до державної власності, заявлено позов про визнання недійсним і скасування зазначеного рішення та свідоцтва на право власності на об’єкти нерухомого майна, виданого товариству, у задоволенні якого господарським судом області (09.11.2016) відмовлено.
Прокуратура області оскаржила відмову у Рівненському апеляційному господарському суді, постановою якого (25.01.2017) скасовано рішення господарського суду Житомирської області та задоволено позов у повному обсязі.
Проте, постановою Вищого господарського суду України вищезазначені судові рішення скасовано, а справу передано на новий розгляд до господарського суду Житомирської області.
За результатами нового судового розгляду господарським судом Житомирської області позов задоволено у повному обсязі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: