До кінця серпня у Житомирі хочуть визначитися, як облаштувати сквер в центрі міста » Новини Житомира
 
 


До кінця серпня у Житомирі хочуть визначитися, як облаштувати сквер в центрі міста

Автор: news_maker від 8-08-2017, 16:48, переглядів: 1 423

До кінця серпня у Житомирі хочуть визначитися, як облаштувати сквер в центрі міста

9 серпня стартує конкурс на кращу пропозицію благоустрою території скверу на розі вулиць Небесної Сотні та Лятошинського з розміщенням об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м. Проект рішення виконкому розміщений на офіційному сайті міськради. Перед учасниками конкурсу ставляться завдання надати пропозицію благоустрою території скверу, запроектувати розміщення об’єкту торгівлі загальною площею до 150 кв. м., вказати орієнтовну вартість реалізації пропозиції та запропонувати схему благоустрою території. При цьому передбачити можливість озеленення та максимальне збереження існуючих зелених насаджень.
До участі в конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців – дипломованих професійних архітекторів, дизайнерів, художників, студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, а також виробники харчових продуктів та юридичні особи, які займаються торгівлею.
Передбачена попередня реєстрація – про своє бажання взяти участь в конкурі необхідно повідомити листом на адресу департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, вул. Покровська, 6, м. Житомир, 100 або на e-mail департаменту [email protected] В листі зазначається інформація про конкурсантів та контактна інформація (телефони, е-mail).
На рівні з іншими проектами буде розглядатися Робочий проект "Капітальний ремонт скверу на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в м. Житомирі", розроблений в 2015 році на замовлення КП "Зеленбуд", який пройшов державну експертизу і розглядався на засіданні архітектурно - містобудівної ради. Термін подачі конкурсних проектів – до 9.00 23 серпня. Того ж дня проекти мають бути оприлюднені на офіційному сайті Житомирської міськради. Визначення переможця та оголошення результатів планується до 30 серпня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: