Сергій Крамаренко прокоментував питання щодо поновлення Володимира Клименюка на посаді » Новини Житомира
 
 


Сергій Крамаренко прокоментував питання щодо поновлення Володимира Клименюка на посаді

Автор: news_maker від 9-08-2017, 09:34, переглядів: 1 373

Сергій Крамаренко прокоментував питання щодо поновлення Володимира Клименюка на посаді

Перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко прокоментував житомирським журналістам питання виконання судового рішення щодо поновлення Володимира Клименюка на посаді директора Бердичівського медичного коледжу.

«Отримавши відповідні документи з виконавчої служби, дане питання було внесено у порядок денний дванадцятої сесії обласної ради. Хочу нагадати, що всі призначення та звільнення керівників комунальних закладів відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» є виключно прерогативою сесії обласної ради. 27 липня питання поновлення не набрало потрібної кількості голосів, а точніше - голосів було рівно 0. Тобто, іншими словами , – дане рішення суду першої інстанції виконати неможливо, так як рада є колегіальним органом, і щоб прийняте будь-яке рішення, необхідно набрати, як мінімум, 33 голоси», - пояснив Сергій Крамаренко.

Також перший заступник голови ради зауважив, що Житомирська обласна рада в апеляційному суді оскаржує рішення суду першої інстанції. А це значить, що дане рішення не вступило у законну силу. Засідання апеляційного суду заплановано на 6 вересня. Саме тоді і буде поставлено фінальну крапку у цьому питанні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: