В Житомирі навчалися азам створення туристичного бізнесу » Новини Житомира
 
 


В Житомирі навчалися азам створення туристичного бізнесу

Автор: news_maker від 11-08-2017, 20:59, переглядів: 1 418

В Житомирі навчалися азам створення туристичного бізнесу

Житомирщина стала десятим регіоном України, де відбувся семінар з розвитку прибуткового туристичного бізнесу. Такі навчальні тренінги на запрошення місцевих органів влади проводить Асоціація "Індустрія гостинності України". Голова Асоціації Олександр Лієв, який є експертом туристичної галузі, розповів, що існують програми та методики, які допомагають регіонам в розвитку туризму. Метою нинішньої зустрічі є об'єднати туристичну спільноту Житомирщини задля створення готового конкурентоспроможного туристичного продукту, поки що, для українців:
"Три цілі, які ми переслідуємо. По-перше, це об'єднання туристичної спільноти краю, і потрібно дати їм зрозуміти, що немає між ними конкуренції, є конкуренція між Житомиром і іншими містами інших держав, куди їдуть зараз туристи з України. Друга наша мета це створити туристичний продукт Житомирщини, щоб було зрозуміло – Житомир це що? Третя мета – відпрацювати взаємодію між регіональними активами, щоб Житомирщина взаємодіяла з іншими регіонами України і налагоджувала між ними туристичні потоки".

Ініціатором такого семінару в Житомирі виступив голова ГО "Клуб Пригод Френд" Андрій Шелестюк. Він каже, що зацікавлений, в першу чергу, в питаннях внутрішнього в'їзного туризму на Житомирщині:
"До мене нещодавно приїздили туроператори із Запоріжжя, то вони, на жаль, не знають про Житомир. І нам просто треба показувати, як кажуть, "товар обличчям". У нас є що показувати, просто треба формувати, описувати, фотографувати, продавати. І треба, щоб такі пропозиції були різні – різної тематики, спрямування, для різних категорій населення. І нам потрібно над цим працювати".

Житомирщині є, що показати і про що розказати гостям нашого краю, але немає системного підходу в організації туристичних маршрутів, каже головний спеціаліст управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Юлія Святненко:
"У нас є чимало об’єктів, питання в тому, як їх правильно подати, які підібрати засоби розміщення, щоб турист почував себе комфортно і лишався на ніч, а не приїжджав в нашу область лише екскурсійним планом. Нас будуть вчити, як мотивувати туриста залишитись тут, витратити гроші в нашій області. Всі наші учасники налаштовані попрацювати".

Бажаючих потрапити на семінар з розвитку туристичної галузі було більше півсотні. Така активність підтверджує, що дане питання на часі, констатують організатори тренінгу в Житомирі.



В Житомирі навчалися азам створення туристичного бізнесу

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: