Землі індустріального парку «Житомир-Схід» військова прокуратура не відсуджувала » Новини Житомира
 
 


Землі індустріального парку «Житомир-Схід» військова прокуратура не відсуджувала

Автор: news_maker від 16-08-2017, 18:02, переглядів: 946

Землі індустріального парку «Житомир-Схід» військова прокуратура не відсуджувала

11 га землі в районі житомирського аеродрому, які відсудила військова прокуратура Житомирського гарнізону, не мають відношення до індустріального парку «Житомир-Схід».

Про це на засіданні Виконавчого комітету Житомирської міської ради повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

«У рішенні господарського суду Житомирської області від 11.07.2017 чітко зазначено, що твердження прокурора та позивачів щодо відсудження 11 га землі в районі аеропорту не входять у межі індустріального парку «Житомир-Схід». Вище згадане судове рішення жодним чином не пов’язане з житомирським індустріальним парком», - наголосив Сергій Сухомлин.

У юридичному департаменті також наголошують на той факт, що представник КЕВ міста Житомира у суді Капелюх В.О. безпосередньо зацікавлена у скасуванні рішення щодо індустріального парку, оскільки сама зверталася із заявою про виділення земельної ділянки на цій території для будівництва житла. У цьому їй було відмовлено.

Житомирською міською радою вже подано апеляційну скаргу на рішення господарського суду Житомирської області від 11.07.2017 щодо земельної ділянки в районі житомирського аеропорту. Розгляд справи призначено на 29.08.2017.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: