У Бердичеві невідомий демонтував 55 метрів мідного дроту » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві невідомий демонтував 55 метрів мідного дроту

Автор: news_maker від 17-08-2017, 09:25, переглядів: 1 051

У Бердичеві невідомий демонтував 55 метрів мідного дроту

Раніше неодноразово судимий житель райцентру демонтував з повітряних ліній понад півсотні метрів кабелів зв’язку і здав на металобрухт. Триває досудове розслідування.
До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць райцентру хтось зрізав кабель між електроопорами. Загалом невідомий демонтував 55 м мідного дроту, завдавши збитків провайдеру на суму 14 тисяч гривень і залишивши без зв’язку частину місцевих жителів.

Поліція провела низку необхідних слідчо-розшукових заходів, у результаті яких встановила особу зловмисника. Ним виявився 17-річний місцевий житель.
– Незважаючи на такий юний вік, хлопець раніше вже мав проблеми із законом. До кримінальної відповідальності він притягувався за грабіж і шахрайство, - розповіла начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.
Свою причетність до крадіжки молодий чоловік визнав, зізнавшись, що здав випалений мідний дріт на металобрухт.
У рамках розпочатого за фактом крадіжки (ч.1 ст.185 ККУ) кримінального провадження поліція перевіряє хлопця на причетність до інших подібних злочинів у районі та місті.
За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

У Бердичеві невідомий демонтував 55 метрів мідного дроту

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: