Житомирянка виборола титул "Міс Принцеса України-2012" » Новини Житомира
 
 


Житомирянка виборола титул "Міс Принцеса України-2012"

Автор: news_maker від 25-10-2012, 19:35, переглядів: 2 756

Житомирянка виборола титул "Міс Принцеса України-2012"

Студентка ЖДУ ім.І.Франка Даша Петрова у 2010 році стала Королевою краси свого вузу, а 20 жовтня цього року виборола титул "Міс Принцеса Україна-2012" та отримала 50 тисяч призвого фонду.

Конференція з цієї нагоди відбулася 25 жовтня у стінах рідного вузу красуні, де ректор університету Петро Саух особисто привітав Дашу, вручив грамоту та знак "Найкраща студентка".

Розповісти про конкурс та його переможницю приїхав особисто представник оргкомітету конкурсу, який відзначив, що Даша досить впевнено проявиа себе під час кількох виходів, а завдяки своїй красі і вмінню показати себе, дівчина здобула можливість представляти Україну на "Міс -Всесвіт-2013", що відбудеться у жовтні наступного року у Чехії.

Даша на конкурс потрапила випадково, хоча у сфері моди та краси не новачок і не лише бере участь у конкурсах та перемагає, а й допомагає організовувати подібні заходи у своєму університеті та Житомирі загалом.

З-поміж іншого Даша відзначила, що головну роль в її перемозі зіграла не лише вона, а й друзі, рідні.

Що стосується самого конкурсу, то заявку на участь в ньому подало більше 1000 учасниць, а от до піфіналу дійшло лише 16. Окрім переможниці. обрали також першу та другу Віце-Міс, Міс глядацьких симпатій та Міс-фото, яким вручили корони та грошові винагороди. Загалом учасницям виплатили більше 100 тисяч гривень: Даші - 50 тисяч, по 10 тисяч 4 дівчатам-переможницям у різних номінаціях та по 700 гривень кожній учасниці фіналу.

Гроші Даші передадуть лише під час конференції у Києві в листопаді, тож поки вона не вирішила на що їх витратить, але частину все ж віддасть вихованцям дитбудинку на Богунії. Підготовкою Даші до всесвітнього етапу конкурсу займатиметься українська сторона конкурсу. Зокрема, вони оплатять проїзд, проживання, сукні та усі необхідні послуги.

До цього етапу Даша ще має цілий рік підготовки, а наразі займається організацією конкурсу "Королеви краси ЖДУ", продовжує навчання.
Житомирянка виборола титул "Міс Принцеса України-2012"

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: