Кращий лісничий Житомирщини працює в Любарському лісництві » Новини Житомира
 
 


Кращий лісничий Житомирщини працює в Любарському лісництві

Автор: news_maker від 30-08-2017, 19:04, переглядів: 1 325

Кращий лісничий Житомирщини працює в Любарському лісництві

Василь Лановюк, лісничий Любарського лісництва державного підприємства "Бердичівське лісове господарство", став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу лісничих, організованого Товариством лісівників України. До конкурсу допускалися кандидати, які успішно ведуть лісове господарство, впроваджують новітні технології, форми організації праці та останніх п’ять років працюють на посаді лісничого в системі Держлісагентства, інформує прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.
Конкурсна комісія, визначаючи переможців, брала до уваги абсолютно всі показники роботи лісничих: створення лісових культур на високому агротехнічному рівні з використанням новітніх технологій та власного садивного матеріалу, поліпшення показників, що характеризують породний склад лісів, якісний стан і продуктивність лісових насаджень, високу ефективність заходів з охорони і захисту лісу, результативність здійснення біотехнічних заходів і збереження біологічного різноманіття, благоустрій господарських об’єктів.
Друге і третє місця в конкурсі вибороли лісничий Липинського лісництва Городницького лісгоспу Василь Мельник та очільник Ружинського лісництва державного підприємства "Попільнянське лісове господарство" Володимир Коноваленко. Всі троє отримали грошові винагороди, а переможець побореться за звання кращого в загальноукраїнському етапі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: