На Житомирщині у ДТП загинула пенсіонерка, ще 2 чоловіків в лікарні » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині у ДТП загинула пенсіонерка, ще 2 чоловіків в лікарні

Автор: news_maker від 1-09-2017, 10:46, переглядів: 877

На Житомирщині у ДТП загинула пенсіонерка, ще 2 чоловіків в лікарні

Дорожньо-транспортна сталася 31 серпня на 14 км автодороги Житомир - Могилів-Подільський. Водій автомобіля «Славута», виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі автомобілю «Skoda», що рухався у напрямку м. Житомира. Розпочато кримінальне провадження.
На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля «Славута», 40-річний бердичівлянин, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу у напрямку м. Житомира, не надав перевагу в русі і скоїв зіткнення з «Skoda Super B» під керуванням 45-річного жителя м. Вінниці.
Унаслідок ДТП 66-річна пасажирка першого авто від отриманих травм загинула на місці пригоди. Його водій та ще один пасажир, 1941 р.н., з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до травматологічного відділення лікарні.
Усі обставини та причини пригоди правоохоронці з’ясовують у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: