В Коростені думають, як убезпечити небезпечне перехрестя » Новини Житомира
 
 


В Коростені думають, як убезпечити небезпечне перехрестя

Автор: news_maker від 2-09-2017, 17:57, переглядів: 1 272

В Коростені думають, як убезпечити небезпечне перехрестя

На перехресті траси Ковель-Київ та вулиці Кемського в цьому році сталося майже 10 % усіх ДТП, що зафіксовані в Коростенському районі:
"З початку 2017 року на даному перехресті трапилося шість ДТП, з яких чотири ДТП – з потерпілими, постраждало 10 осіб, з яких дві людини загинули", – розповів журналістам коростенського телебачення інспектор дорожнього нагляду Ярослав Камінський.

Він зазначив також, що ніякої містики в такій кількості аварій немає. Основна їх причина – нехтування правилами дорожнього руху:
"Основною причиною ДТП на даному перехресті є порушення водіями правил дорожнього руху, а саме пункту 16.11 правил дорожнього руху: це ненадання переваги в русі транспортним засобам, які рухаються по головній дорозі".

Тим часом органами Національної поліції, місцевої влади та Службою автомобільних доріг вирішується питання про зміну організації дорожнього руху на цьому перехресті. Тут планують організувати круговий рух. Проте, це справа досить тривалого часу – він потрібний і на розробку проекту, і на саме виконання робіт.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: