Студент ЖНАЕУ став Чемпіоном світу з греко-римської боротьби серед кадетів » Новини Житомира
 
 


Студент ЖНАЕУ став Чемпіоном світу з греко-римської боротьби серед кадетів

Автор: news_maker від 6-09-2017, 11:35, переглядів: 1 490

Студент ЖНАЕУ став Чемпіоном світу з греко-римської боротьби серед кадетів

З 4 по 10 вересня в м. Афіни (Греція) проходить Чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед кадетів. Змагання у рамках світової першості розпочали представники греко-римського стилю, продовжують дівчата, а у заключні дні медалі розіграють вільники.

Кадетський чемпіонат Світу, як і до цього чемпіонат Європи проходить у форматі, відмінному від інших змагань UWW. Борці змагаються два дні: в перший - кваліфікаційні раунди, втішні сутички та півфінали, а у другий - фінали за золото і бронзу.

Зокрема, 5 вересня завершився перший медальний день Чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів. Молоді борці визначили найсильніших кадетів на планеті в п'яти вагах - 50, 54, 58, 63 і 100 кг.

Серед найсильніших - двоє представників греко-римської боротьби України. У вазі до 63 кг «золото» для країни та звання «Чемпіона світу-2017» виборов український борець, першокурсник факультету лісового господарства Житомирського національного агроекологічного університету Дмитро Мірошник.

Він обіграв спортсменів з Польщі, Албанії, Болгарії та Росії, а у головному фіналі перед Дмитром не встояв іранський борець Мустафа Каєд Хордех.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року Дмитро на чемпіонаті України з греко-римської боротьби виборов "золото" і отримав ліцензію на чемпіонат Європи - 2017 серед кадетів.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: