В обласному центрі оголосили імена переможців конкурсу відеоробіт "Житомире, я люблю тебе" » Новини Житомира
 
 


В обласному центрі оголосили імена переможців конкурсу відеоробіт "Житомире, я люблю тебе"

Автор: news_maker від 6-09-2017, 20:49, переглядів: 1 611

В обласному центрі оголосили імена переможців конкурсу відеоробіт "Житомире, я люблю тебе"

Конкурс проводиться вже вдруге, цього року призовий фонд збільшили на 15 тисяч гривень, таким чином кожен з трьох переможців отримав по 25 тисяч гривень. "Відеоролики – це та річ, яка чи не найкраще дозволяє презентувати і популяризувати своє місто", – зауважив перед початком демонстрації короткометражок про Житомир заступник житомирського міського голови Матвій Хренов. На розгляд конкурсної комісії надійшло одинадцять заявок, наймолодшому учаснику було 9 років – за словами Матвія Хренова, фільм виявився досить непоганим, як на такий вік. А от перемогу цьогоріч здобули: Сергій Омельчук з відео "Місто звичайних людей", Валерія Гончаренко з роликом "Житомире! Я люблю тебе!" та Максим Козловець зі своїм "Одним днем з життя міста".
"Ми хотіли розкрити тему простих людей – звичайних жителів міста. Всі знають, що Житомир – це Корольов, Ріхтер та інші відомі імена. Але ми не хотіли брати тему знаменитих людей чи успішних бізнесменів. Ми хотіли показати Житомир саме з точки зору простих людей. Можливо, не вийшло зняти всіх людей, яких хотілося, але загалом, працювати було цікаво. Навіть от професія фонтанщика – я не знаю, як вона правильно називається – я до зйомок взагалі не знав, що така існує. Десь, може, трохи не вгадали зі сценарієм, але намагалися максимально близько показати Житомир з такого ракурсу. Зробити так, щоб років через двадцять можна було переглянути цей ролик і побачити, яким був Житомир і чим жили житомиряни", – поділився своїми думками один із переможців конкурсу Сергій Омельчук, який знімав відеоролик спільно з Ігорем Косташом.

Ролики демонструватимуть на церемонії "Гордість міста" та на великих екранах в рамках святкування Дня міста, яке у Житомирі, нагадаємо, відзначатимуть цими вихідними. Крім того, відео передадуть для показів у школах, на молодіжних конференціях, соціальних акціях та інших заходах. Додамо, що організатори вже зараз закликають усіх бажаючих починати готуватися до наступного конкурсу, заявки на участь в якому можна буде подати навесні 2018 року.





В обласному центрі оголосили імена переможців конкурсу відеоробіт "Житомире, я люблю тебе"

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: