В Олевську пройдуть збори громадськості з питання будівництва теплоелектростанції » Новини Житомира
 
 


В Олевську пройдуть збори громадськості з питання будівництва теплоелектростанції

Автор: news_maker від 7-09-2017, 17:53, переглядів: 1 025

В Олевську пройдуть збори громадськості з питання будівництва теплоелектростанції

Громадські збори з питання будівництва в місті теплової електростанції потужністю 6 МВт, що працює на біопаливі, заплановані в Олевську на 8 вересня. Пройдуть вони в залі Центру художньо-естетичної творчості, початок о 12.00.
Офіційний сайт Олевської ОТГ повідомляє з посиланням на сайт райдержадміністрації, що голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко в липні мав зустріч з представниками китайської компанії Xi’an ShaanGu Power Co., Ltd., "які мають намір побудувати працюючу на трісках біотеплоелектростанцію потужністю 6,7 МВт в Олевську". В разі прийняття позитивного рішення, ці роботи будуть здійснені спільно ще з трьома компаніями – чеською EKOL, британською Coal Ltd та українською Креатив Пелет з Кропивницького. Біотеплоелектростанцію хочуть побудувати в Олевську на земельній ділянці, що належить компанії КреативПелет.
Сайт громади пише, що "про дану зустріч не було повідомлено чи запрошено на неї представників міської ради, тому більше інформації немає. Оскільки земля знаходиться поза межами населеного пункту, ніякі рішення з даного питання міська рада не приймала".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: