У Житомирі "замінували" суд » Новини Житомира
 
 


У Житомирі "замінували" суд

Автор: news_maker від 8-09-2017, 19:02, переглядів: 1 250

У Житомирі "замінували" суд

8 вересня на лінію «102» надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування приміщення житомирського суду. Поліцейські перевірили місця розташування усіх будівель судів в обласному центрі. У результаті жодних предметів, які б становили загрозу для людей, виявлено не було.
Тривожне повідомлення надійшло телефоном близько 11.10 від чоловіка, який не назвався.
На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та міського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками, патрульні та інші підрозділи поліції.

Працівники поліції провели евакуацію людей з Богунського та Корольовського районних судів м. Житомира та Житомирського районного суду. Фахівці-вибухотехніки оглянули приміщення адміністративних будівель та прилеглої території. Жодних предметів, які б могли становити небезпеку для людей, у результаті проведених заходів не виявлено.

Нині поліцейські продовжують пошуки автора анонімного повідомлення.
Нагадуємо, що чинним Кримінальним кодексом України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян (ст.259 ККУ) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.



У Житомирі "замінували" суд
У Житомирі "замінували" суд
У Житомирі "замінували" суд

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: