Житомирянам пропонують обрати один з трьох проектів з облаштування громадського простору » Новини Житомира
 
 


Житомирянам пропонують обрати один з трьох проектів з облаштування громадського простору

Автор: news_maker від 8-09-2017, 20:05, переглядів: 1 762

Житомирянам пропонують обрати один з трьох проектів з облаштування громадського простору

На його втілення уряди Німеччини та Швейцарії виділять 50 тисяч євро. Також не менше 51 тисячі євро зобов'язується виділити Житомирська міськрада. Мова йде про вибір демонстраційного проекту в рамках програми "Інтегрований розвиток міст в Україні", що виконується німецькою урядовою компанією GIZ. На сайті міської ради кожен бажаючий може проголосувати за один із трьох запропонованих проектів.
Один із запропонованих варіантів – це проект створення навчального велопарку для дітей за адресою вулиця Небесної сотні, 52-54. Планується, що це буде своєрідний ігровий простір для дітей, підлітків та велосипедистів-початківців. Навчальний майданчик відтворюватиме типові вулиці та перехрестя міста, знаки дорожнього руху та природні ландшафти. В ігровій формі діти зможуть навчитися безпечній поведінці на дорозі.
Наступний проект має назву "Перший громадський простір". Його пропонують створити на вулиці Київській, 49, біля сімнадцятої школи. Якщо цей проект стане переможцем, то поблизу навчального закладу з'явиться сквер. Заплановано перетворити цю територію в безпечне та дружнє середовище для школярів та їх батьків, підлітків і молоді, молодих мам з дітьми та людей похилого віку.
І остання проектна пропозиція – це перетворення одного із символів Житомира – Водонапірної вежі, яка розташована на вулиці Пушкінській, 24, на культурно-туристичний центр з оглядовим майданчиком. Таким чином планується відновити історичну, культурну, соціальну та символічну цінність архітектурної пам'ятки.
Додамо, що проголосувати за проектні пропозиції можна також цими вихідними з 11.00 до 17.00 години на шести локаціях в місті: вулиця Михайлівська та зупинки громадського транспорту "Агроколедж", "Ринок Хмільники", "Комерційний коледж", "вулиця Івана Огієнка", "ТРЦ Глобал". Оголошення результатів голосування відбудеться 11 вересня о 18.30. З інформацією можна буде ознайомитися на сайті міськради або за телефоном 48-11-94.

Житомирянам пропонують обрати один з трьох проектів з облаштування громадського простору
Житомирянам пропонують обрати один з трьох проектів з облаштування громадського простору

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: