Поліція розкрила резонансне вбивство жінки у Радомишльському районі » Новини Житомира
 
 


Поліція розкрила резонансне вбивство жінки у Радомишльському районі

Автор: news_maker від 11-09-2017, 19:41, переглядів: 1 163

Поліція розкрила резонансне вбивство жінки у Радомишльському районі

Трагедія сталася вночі 17 серпня. Подружжя із Малина перебувало на картопляному полі. В поліції вважають, що, ймовірно, чоловік та дружина крали там картоплю. Згодом вони почули, що до поля під'їжджає автомобіль. Малинчани затаїлися, оскільки подумали, що на машині приїхали охоронці. Але, як виявилося згодом, це були браконьєри, розповідає начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко:
"Вночі кияни їздили територією області, і за допомогою тепловізора вони шукали дичину. Побачивши в полі предмети схожі на тварин, тому що ці чоловік та дружина, які знаходилися в полі залягли, тож в темряві, за допомогою тепловізора вони виглядали як дичина. Був зроблений єдиний фатальний постріл, який поцілив у голову жінці, яка на місці події померла".

Потому приїжджі наблизились до постраждалих і, побачивши чоловіка, з вигуком "Це люди!", одразу ж кинулися до автівки та зникли з місця події. Близько другої години ночі чоловік загиблої звернувся до поліції, каже В'ячеслав Печененко:
"Робота наших оперативних працівників була зроблена дуже велика, тому що, крім того, що це був легковий автомобіль, ніяких інших зачіпок не було. Потім по камерам спостереження була вирахувана марка автомобіля. По цій марці ми шукали власників транспортного засобу, потім порівнювали з тим, чи цей власник має зареєстровану зброю. Крок за кроком ми дійшли до винуватця події. Ця інформація підтвердилась".

В автомобілі було троє браконьєрів. Особа, яка вчинила вбивство, нині перебуває під вартою. За словами поліцейських, винуватець та очевидці події вже дали покази, які підтверджують їх причетність до злочину. Правова кваліфікація події – вбивство з необережності, тож підозрюваному, у разі доведення його провини у суді, загрожує позбавлення або обмеження волі строком від трьох до п'яти років.
Також в поліції розповідають про розкриття інших резонансних справ на Житомирщині.
"У першому випадку співмешканка палицею, після розпиття спиртних напоїв, вбила свого співмешканця, який від травм помер на місці. Це відбулось в Андрушівському районі. І в Баранівському районі виникла суперечка на ґрунті ревнощів, яка призвела до смерті людини. Всі причетні особи встановлені. І їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину", – поінформував В'ячеслав Печененко.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: