Комунальні служби готові до зими » Новини Житомира
 
 


Комунальні служби готові до зими

Автор: news_maker від 31-10-2012, 20:49, переглядів: 1 940

Комунальні служби готові до зими

Перший сніг не став сюрпризом для комунальних служб міста. 29 та 30 жовтня, коли прогнози синоптиків справдились та пішов сніг з дощем, на вулицях міста працювала прибиральна техніка.

Як наголосив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук, техніка працювала у скверах та парках міста і на вулиці Михайлівській: «Оскільки ожеледиці не було, а сніг майже одразу танув, виводити техніку на центральні вулиці міста не було необхідності, тому сніг прибирали на пішохідних вулицях Житомира».

Віталій Андрійович наголосив, що комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» вже заготовило 6 тис. тонн піскової суміші для боротьби із ожеледицею: «Заготовлено 6 тис. тонн суміші, 280 тонн солі та 2 тис. тонн піску, ще буде привезено 120 тонн солі. Тобто на сезон 2012-2013 років ми плануємо заготовити 10-11 тис. тонн суміші піску та солі».

Для прибирання снігових заметів із вулиць міста є 34 одиниці техніки, 24 із яких вже переобладнано для роботи в зимовий період. Крім того, інші комунальні підприємства міста мають ще 6 одиниць техніки, яку можна буде залучити на прибирання міста у випадку великих снігопадів.

Комунальні служби готові до зими

Комунальні служби готові до зими

Комунальні служби готові до зими

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: