Суд відмовив у задоволенні вимог "Об'єднання споживачів природного газу", яке судилося з "Житомиргазом" » Новини Житомира
 
 


Суд відмовив у задоволенні вимог "Об'єднання споживачів природного газу", яке судилося з "Житомиргазом"

Автор: news_maker від 20-09-2017, 20:15, переглядів: 1 181

Суд відмовив у задоволенні вимог "Об'єднання споживачів природного газу", яке судилося з "Житомиргазом"

Завершився суд за позовом громадської організації "Об’єднання споживачів природного газу міста Житомира" проти ПАТ "Житомиргаз" та ТзОВ "Житомиргаз Збут" щодо неправомірного нарахування плати за газ мешканцям багатоповерхівок. Позивачі намагалися довести незаконність встановлення підприємством загальнобудинкових газових лічильників, у наслідок чого суми до сплати за газ в платіжках житомирян зросли в декілька разів. Втім, суд виніс рішення на користь "Житомиргазу".
Після того, як суд відмовив у задоволенні позивних вимог позову ГО «Об’єднання споживачів природного газу міста Житомира» представники збираються оскаржити рішення.

Про це на брифінгу повідомив директор юридичного департаменту Житомирської міської ради Євгеній Черниш.

«Суд першої інстанції відмовив у задоволені позову. Повного тексту судового рішення на даний час не виготовлено. Після того, як позивач отримає рішення, то буде оскаржувати його у встановленому порядку», - зазначив Євгеній Черниш, директор юридичного департаменту

Нагадаємо, що 19 вересня в районному Корольовському суді відбулося перше засідання щодо захисту права споживачів природного газу та визнання дій ПАТ «Житомиргаз» та ТОВ «Житомиргаз Збут» не правомірними з подальшим перерахунком платіжок.

Після встановлення ПАТ «Житомиргаз» прибудинкових лічильників у житомирян зросли платіжки за газ у 5-6 разів.

Міський голова Сергій Сухомлин закликав жителів зверталися до Житомирської міської ради з відповідними скаргами та копіями платіжок. Щоб в подальшому оскаржити їх у суді.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: