74 театральний сезон в драмтеатрі відкриється "на замовлення глядачів" » Новини Житомира
 
 


74 театральний сезон в драмтеатрі відкриється "на замовлення глядачів"

Автор: news_maker від 20-09-2017, 20:32, переглядів: 1 023

74 театральний сезон в драмтеатрі відкриється "на замовлення глядачів"

27 та 28 вересня, театралізованим дійством "ГРА-а-а-а-АЛЬ НАТХНЕННЯ" відкриється сезон в обласному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги. Насправді на відкриття планувалась інша постановка, але корективи вніс глядач, розповіла під час прес-конференції генеральний директор театру Наталія Ростова:
"Ми хотіли відкриватися прем’єрним спектаклем який у нас вийшов в кінці театрального сезону з аншлагом, пройшов у нас двічі. Але коли ми провели опитування, у нас дуже багато було дзвінків і ми запитували, що б хотів побачити наш глядач на відкриття театрального сезону, всі одноголосно говорили: театралізоване дійство".

Саме його зараз і готує художній керівник театру Наталія Тімошкіна. За її словами, впродовж двох вечорів на сцені можна буде побачити весь колектив театру:
"Це як концертна програма, де ми представимо весь творчий склад, тобто ви побачите в повному обсязі балетну групу, побачите акторів, почуєте, як гарє оркестр, не супроводжуючи виставу, а грає окремі твори. Ви почуєте, як співають наші вокалісти, я к співає хор. Два дні таке велике театральне дійство, а після цього всіх запрошуємо на прем’єрну виставу "Вій", якою ми закривалися в минулому сезоні".

Залишається додати, що всі квитки на театралізоване дійство відкриття сезону продані.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: